Terugbetaling

Alle productbeschrijvingen, informatie en materialen die op deze website zijn vermeld, worden "als zodanig" geleverd, zonder expliciete of impliciete garanties of garanties anderszins. Indien de Consument een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft hij/zij het recht het product binnen 14 werkdagen na aflevering aan Cité Studio te retourneren.

Dit artikel is ook van toepassing op de in de winkel aangeschafte kleding.

Het recht op ontbinding van een Koopovereenkomst is alleen van toepassing op producten die in dezelfde staat als de Consument ze heeft ontvangen worden geretourneerd. 

Retourzendingen of retouren in de winkel worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is, alle labels er nog aan zitten en het product niet gedragen en/of gewassen is.

Slijtage door gebruik en/het pillen pluizen van wol of andere stoffen is uitdrukkelijk uitgesloten. 

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening. Cité Studio zal zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde bedrag rechtstreeks op de bankrekening van Consument terugstorten (indien via IDEAL is betaald) dan wel de opdracht aan de creditcardmaatschappij verstrekken het bedrag bij te schrijven op de bankrekening van Consument.

Consument dient ook alle instructies, documenten en verpakkingsmaterialen van de producten te retourneren. Elk product dat is beschadigd of niet in dezelfde staat verkeert zoals Consument het heeft ontvangen wordt niet vergoed. Consument dient dus redelijke zorg te dragen voor het/de product(en) als dit/deze in zijn bezit is/zijn. Consument heeft niet het recht om een Koopovereenkomst te ontbinden voor de levering van een van de volgende producten:

  • Artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren
  • Artikelen waar de tags van verwijderd zijn 
  • Artikelen die gedragen/gebruikt zijn
  • Ondergoed en badmode (om hygiënische redenen)
  • Oorbellen (om hygiënische redenen)
  • Artikelen aangeschaft met korting

Woont u in de buurt van Rotterdam of heeft u zin om eens langs te komen in onze winkel ? U kunt uw retour ook hier terugbrengen of ruilen. Wanneer u uw retour inlevert in de winkel weet u zeker hoe het product afgeleverd is en uiteraard zijn er dan geen kosten aan verbonden.